Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Awak, masa kita mula berkenalan, usia kita mungkin terlalu muda… membuatkan kita terlalu asyik dan lalai. Dengan keindahan alam percintaan. Namun baru kini saya mengerti, mengapa zaman remaja dikatakan terlalu mencabar untuk ditempuh.

Awak, saya belajar sesuatu dari kegagalan cinta semalam. Harap awak jua dapat sesuatu. Yang baik kita ambil. Yang tidak elok juga kita simpan sebagai kenangan. Namun biarlah ia menjadi rahsia hati. Agar kita sama2 menuju kearah kedewasaan.

Awak, kisah cinta kita terlalu rumit dan berliku, hingga kita sama-sama hanyut dan akhirnya terdampar. Kita merancang, namun Tuhan jua yang menentukan… Akan tetapi awak tidak akan saya lupakan begitu saja. Kerana nama awak sudah terlalu lama saya simpan di hati. Dan biarlah ia terus kekal di situ. Sebagai bukti kasih saya yang suatu masa dahulu pernah mekar.

Awak, bila saya minta awak agar tak bersedih, sebenarnya saya juga terlalu sedih lantaran mengenang apa yang telah terjadi. Tetapi hidup perlu diteruskan. Kita perlu menerima bahawa kisah cinta kita sudah pun berakhir. Saya pinta agar kemaafan yang bertempat dihati awak, bukannya dendam. Kerana saya bimbang, dendam itu akan meracun diri. Ketahuilah, awak sudah pun saya maafkan, dunia dan akirat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates