Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Assalamualaikum semua. Haa, yang jauh mai dekat, yang dekat mai rapat. Hari ni Muhammad Burn bukan nak juai minyak, tapi nak promote Al-Quran Digital. Hehe...

Baru2 nih, saya ada donlod Al-Quran Digital. Sebelum ni saya dah ada dah... Tapi software kali ni ada banyak kelebihan2 lain. Antara kelebihan Al-Quran Digital nih, terdapat panduan solat dari A sampai Z, terdapat bacaan2 doa penting, dan juga panduan haji serta umrah. Anda boleh tengok gambar yang saya printscreen ni yer.

Quran Digital Free Download
Quran Digital Free Download
Quran Digital Free Download
Quran Digital Free Download
Quran Digital Free Download
So apa tunggu lagi, kalau belum ada, jom donlod. Software ni anda boleh bagi adik2 anda guna, dapat jugak membantu kalau ada yang baru nak belajar. Jangan duk hadap game je 24 jam.


http://hotfile.com/dl/51378779/9bd52e4/DVD.Al.Quran.Interaktif.30.Juzuk.114.Surah.Sheikh.Saad.Said.Al.Ghamidi-arYzs.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/51379243/e8bfa67/DVD.Al.Quran.Interaktif.30.Juzuk.114.Surah.Sheikh.Saad.Said.Al.Ghamidi-arYzs.part2.rar.html
http://hotfile.com/dl/51379463/e00b1e7/DVD.Al.Quran.Interaktif.30.Juzuk.114.Surah.Sheikh.Saad.Said.Al.Ghamidi-arYzs.part3.rar.html
http://hotfile.com/dl/51380027/939801f/DVD.Al.Quran.Interaktif.30.Juzuk.114.Surah.Sheikh.Saad.Said.Al.Ghamidi-arYzs.part4.rar.html
http://hotfile.com/dl/51380232/8dd3fd7/DVD.Al.Quran.Interaktif.30.Juzuk.114.Surah.Sheikh.Saad.Said.Al.Ghamidi-arYzs.part5.rar.html



93 orang menconteng:

Software yang sangat berguna..thanks...

236 pulau di Malaysia belum ada nama

@Miecyber, welcome... :e:

dasat! dasat! dah lama tak balik gannu..

@Nor Moscow, kak silap tempat komen ni. tp takpe. hehe... memang dahsyat la sampai putus2 tangan ni. tganu duk mana?

@Nor Moscow

akak ddk kat moscow ye. btw, software ni memang sgt bagus. =)

xdpt dwnload...:p:

@Tanpa Nama, alamak.link dah mati. takpe sy akan ushakan link yg lain...

hmmmm...salam...tak dapat la nak download quran digital...ada suggestion tak...

x dpt download.. huhuhuhu

@Tanpa Nama, wslm... cuba link ni... http://www.mediafire.com/?mncmjyb5nzj

tak boleh download pun

@MaNuSiA BiAsA, link mediafire tu dah cuba?

tq bro

mcm ne nk download ni

TOLONG AR....Xboleh pon... :(

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

macam mana nak download ni

kenapa tak dapat donlod? "file was deleted by uploader"

x blh dwlod pon...:b:

mcm mn mau download nie mn softwarenya

tolong send bah softwarenya d email
coolputeraimpian@yahoo.com

MINTA TOLONG SEMUA
SAYA TAK BOLEH DOWNLOAD PON
MACAM MANA
PLEASE....

x boleh dwnload pn..cmna nk dwnload??

tlgla cmna nk dwnload ni..klo ada hint bgtau yer..email baygerik@yahoo.com

:g: x boleh dwnload pn..cmna nk dwnload??

adik saya baru masuk tahfiz..dpat note book..harap ad sahabat2 boleh tolong sent sofeware nie kat emel saya fsm_niq@yahoo.com semoga Allah mempermudahkan kerja harian kita :)

salam tuan, xboleh download la.. tlg emelkan ke azhansofi@gmail.com tqvm

Assalammualaikum.... mohon bantuaan...
x bleh nk download... Tlg send di email sy jika tuan x kberatan.... noorrabiatuladawiyah@yahoo.com

xley dwnload pon...
email sye plzzz haziq_15fm@yahoo.com

mcm mane nk download alquran??

Program DVD Al-Quran Interaktif ini adalah keluaran Omega Abadi Sdn Bhd . Pemiliknya adalah orang Islam yang telah membelanjakan ratusan ribu ringgit untuk menghasilkan program ini. Ianya hanya boleh didapati dan dijual melalui media DVD sahaja . Omega Abadi amat memandang serius perbuatan cetak rompak yang dilakukan oleh mereka2 yang tidak bertanggungjawab meng-uploadkan program ini ke dalam internet tanpa mendapat kebenaran daripada Omega Abadi Sdn Bhd dan tindakan undang2 akan diambil terhadap pemilik blog atau individu2 yang melakukan kesalahan cetakrompak ini . dan pastinya , ianya adalah haram di sisi Islam....renung2kanlah. ( Untuk makluman sebahagian file2 yang diuploadkan telah disekat untuk dimuat turun melalui internet )

@Tanpa Nama, adakah window yg anda pakai ori? microsoft word yg anda guna berbayar?

macam mana nak donload e-al-quran tu ye??

Sy akan upload link yg baru. Harap semua bersabar...

assalamualaikum.....
share is care .tapi sayang tak dapat nak download ..
jangan lama sangat...tak sabar nak download al-quran di gital ni..

Says dh lama nak download equran tapi tk berjaya lg, tolong yer

Cmne nk dwnload

Nape bile buka die kate file tu dh d delete ek...

kenapa tak boleh download ye? boleh emel ke meydi_91@yahoo.com ?

smer lah saolan nak di tujukan kenapa ta boleh nak download tolong...email ke ahamadshukor@gamil.com klau kepada insan yg mulia hati

Salam, berkenaan software window ori, dah ada pendapat para ulama..boleh rajin2 google...

tapi berkenaan software al-quran ni dah sah2 satu tindakan tidak betul..kecuali kita tahu pemiliknya bermurah hati menghalalkan software ciptaan mereka disebarkan dalam internet secara percuma...

Al-Quran curi dan kita baca?? boleh fikirkan betul atau tidak tindakan ini....

@Tanpa Nama Al Quran curi? X timbul isu curi. Ada seorang yang beli. Dia beri kepada kawannya. Adakah kawannya boleh dikategorikan sebagai pencuri?

Saya belum upload pun lagi link baru. Belum sempat. En/Pn berikan jawapan yg boleh buat saya berpuas hati. InsyaAllah saya x uploadkan...

Salam...Akak nak gak le...Mohon jasa baik Tuan untuk emailkan link ke 17mentok@gmail.com. Semoga Allah membalas kebaikan Tuan. Benda yang baik, sekiranya diperolehi dengan cara yang halal, InshaAllah pasti ada kebaikan jika dikongsikan. Wallahualam

salam, link dah kena remove, tlg update link baru k..

tq..salam ramadhan...

x dapat nak download pun :b:

salam, mintak tolong jasa baik tuan emailkan link di fatenfarhani@gmail.com..tq so much :)

assalamualiakum..tolong emailkan link tersebut ke noorsuriani_am@yahoo.com..thanks :)

salam..xdpt download lerr..wak software adobe photoshop ader x?

@Pipie Cumil, ada...

@Tanpa Nama
A'aahh..xdpt donlod la..

saya nak juga boleh tolong beri...sila email kan kepada saya iewan83@yahoo.com syukron...

saya pun nak jugak. email saya rohadi2@gmail.com . terima kasih...

saya pn nk... are_cuk87@yahoo.com . terime kasih..

saya pon nk...email: accgel@gmail.com ..tq

x dpt download pun...sila e-mail please ke azamirul_46@yahoo.com

saya pun nak jugak..x dpt dwnload..emailkan pada sy far_ati@yahoo.com.my....

assalamualaikum..:) sye nk al-quran digital ni...tlong hntar link kt sweetsunday05@gmail.com...

tak dapat download pon, ade link lain tak?

salam.. saya pn nak juga...sila email kan kepada saya sonata_eiffa@yahoo.com.. :)

assalam.boley hantar pd sy juga. namn_gurlz@yahoo.com. syukran.=)


tolong hantar pada saya ryfkna@yahoo.com.my

nak jugak. dengardanamal@gmail.com

tq

Hntar kan kat saya juga: smartkid_95@live.com

sy nk jgk...email pd sy link tu ke email sy gulagetah43@yahoo.com

saya pun nak juga, kirim ke alamat ini yah, ainaturrahmahaziza@yahoo.co.id

pasal quran digital pun ada yg nk bgaduh.. dulu2 xde quran digital pun still ok..ntah la

chapter23rd@yahoo.com

plss, sy nk sgt quran ni..

minta tolong emailkan ke " adie_bm85@yahoo.com "..nak sangat software ni..

tlg send software ini ke steven.gerard1976@gmail.com
mtk tlg jasa baek empunya blog

salam sy pun nak...bleh send ke snrz_87@yahoo.com...trima ksih...

Salam, saya nk jga.. klau x keberatan antar kt email sy yer chinta_alya09@yahoo.com. Saya da try download tp x bolh pun.

salam pun nk jgk..leh htr link 2 kt email sy..miacomel@gmail.com..dh try download tp x blh..

Salam saya pun nak jugak email saya amysprows@gmail.com

slm....
sy nk jgk software alquran digital ni...
aizriffalya@yahoo.com

pliz email kt sy jgk.. marianabdullah@mail.com .... tq ye...

marianabdullah@gmail.com

Assalam....

Kenapa sy xblh d'load pun..plsss.. minta tlg emailkan software dia ke email : ainrealmadrid@yahoo.com

saya suka software ini.....

boleh x emailkan sofware quran digital ke email : nomey_88@yahoo.com
terima kasih..

Assalamualaikum, blh email kat saya tak ? ansaribaseair@yahoo.com

Assalamualaikum.ana nak juga boleh :'( azmandaughter@gmail.com

slm....
sy nk jgk software alquran digital ni...
norsyazwani@ymail.com

salam,plez email link kt saya..fluvry@gmail.com

Salam mne link nye ??

Assalamualaikum...nk jugak...dh x blh download...so blh tlg email kn software nye x...aziasfa31@gmail.com...tq..

as'salam .. sya nak software ni.. johan696969@gmail.com syukran jazilan.

Assalamualaikum, kalau tak menyusahkan boleh tak sya nak software ne. email ke Norsuhaidasuid@gmail.com..

terima kasih =)

terima kasih sbb sudi share software yg sgt b'manfaat ni..tp link kt atas tu x bley buke,mntk tlg saudara send ke email sy..ctraihanah@gmail.com..syukran

tak blh downlod mcm na cara?

assalam..mintak software ni jugak jika diizinkan..hntr di cahaya_jelas@yahoo.com..mintak jasa baik yer..terima kasih banyak2..

Sy pn nk software nie bole? Blueberry_jaja@yahoo.com

Salam..minta jasa baik en emailkn pd sy di asmiffa@yahoo.com. .lame dh cr bnd ni..tkasih byk2.smoga Allah saje yg dpt mbalas jasa baik en bkongsi ikmu pd kami.

share link...ke muhammadazuanfauzan@gmail.com

jasa baik amat dihargai..

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto Saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates