Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!



Salam satu Malaysia. Dah habis senyum2??? Kreatif tak rakyat Malaysia??? Rakyat Malaysia memang kreatif. Tapi kadang2 kreatif tak bertempat. Hehe... Sure semua dah tengok video Anwar Ibrahim yang tersebar di fb dan blog(pelik juga. Kenapa tak disekat penyebaran video ni???).

Ada yang kata, tu betul Anwar, dan ada yang kata video tu kantoi pasal kes janggut Anwar. Tapi siapalah aku untuk komen... Aku bukan pakar mengenai video editing nih... Cumanya aku nak petik kembali kata2 dari seorang blogger yang aku anggap menarik.


"...kembalilah kepada cara Islam, sediakan 4 saksi yang layak, kerana lebih baik orang yang salah dilepaskan daripada orang yang tak bersalah dihukum..."



4 orang menconteng:

"...kembalilah kepada cara Islam, sediakan 4 saksi yang layak, kerana lebih baik orang yang salah dilepaskan daripada orang yang tak bersalah dihukum..."

Sangat setuju.

Skrg dah senyap sikit. konon dah jumpa siapa pelakon tu, tp dirahsiakan...

seorang gadis dirogol bergilir2 oleh 4 lelaki? siapa mangsa? siapa saksi? siapa bersalah? siapa dihukum?

@d0d0l, err.....

Catat Komen

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates