Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!



Assalamualaikum semua... Malam ni aku mendapat seruan untuk join satu giveaway anjuran wowberita. Chewah.....!!! giveaway tuh!!! Bwahaha... (gelak jahat) . Dan ini merupakan kali pertama aku join benda2 camnih... Harap2 ada ong le kan... Untuk pengetahuan korang, hadiahnya sangat lumayan, iaitu topup 3RM. Apa?? Tak lumayan??? Sape nak bagi 3RM dowh??? Haha...


Okey, sebenarnya 3RM tak la lumayan mana. Cumanya, aku menyahut apa yang blogger laen buat... Ok kan??? Baru la meriah dunia blogging kita ni... Untuk memenuhi syarat, aku akan beritahu tempat asal aku... Aku berasal dari Negeri Perak Darul Ridzuan... So automaticly, aku ni blogger Perak la kan...


Dulu time kecik2, mak aku tanya kat aku n kakak aku, nak perak ke nak emas??? 4 sure la aku jawab nak emas... Then mak aku cakap, kakak berak, adik ramas!

Perak=berak

Emas=ramas


Ahaha.... Terkena aku... Tapi tu time kecik2 taw! Skang ni emas ngan perak, dua2 aku tak nak. Aku nak topup je. Ahakz! Tapi encik newbie, aku dah pun join bloglist wowberita! Hehe...


Untuk syarat seterusnya, aku senaraikan 3 link entry aku yang menarik... Err, menarik ke?? Blog aku ni tak menarik mana pun...


Bagi memenuhi syarat terakhir, aku akan melengkapkan slogan:
Kalau dapat topup RM3, saya akan habiskan topup tu dgn kol mak saya!


Dengan ini aku mengetag brader geekz36. Okaylah... Aku dah join. Korang biler lagik??? Jom ramai2 terjah wowberita!


7 orang menconteng:

haha...kol mak 3RM je...tp klu kol awek 30RM kn?hahahaha...thanx join bro...

@Tuan-Belogalamak, kantoi... biasak la tu... hehe

hahaha...nsib baek xramas taik betul2....huhuhu....

gud luck...hehehe

@KUREKURE COMEL, hehe... tak sanggup den... ramas cokodok tu takpe gak.

wow...give away je. bila nak take away ni.
salam burn..thanks visit blog saya.

@Adzriel AB,tu lah pasal. tak sabar nak take away nih... welcome :)

@Muhammad Burn
klu xsabar nk take away kne pegi McD dulu la...haha...

Catat Komen

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates