Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Salam readers, okeh, kat bawah ni aku senaraikan top ten lelaki paling seksi bagi tahun 2010. Seksi ke tak, aku pun tak tau... Korang nilai la sendiri. Aku pun cuma kenal berapa orang je... Hmm... Layannn.....

melayu gay
Ryan Reynolds


melayu gay
Jon Hamm


melayu gay
Kellan Lutz


melayu gay
Matthew Morrison


melayu gay
Joe Manganiello


melayu gay
Jesse Williams


melayu gay
Justin Timberlake


melayu gay
Vin Diesel


melayu gay
Jake Gylenhall


melayu gay
Robert Downey Jr.


14 orang menconteng:

Vin Diesel. bukan van diesel ke?

@geekz36 tak silap aku, memang vin.

justin da ade rambut! haha
nmpk sgt dh lame aq x amek port artis barat.haha

ouchhh seksi you... ngeee...

@cHEnTa TiKa haaa, tgoda tak??? haha...

wah sungguh berketak2 perut. boleh buat pecah kelapa. muehehe :d

JT !! saya minat dia..hehe

mana gambar muhamad ni?

gua vote Joe Manganiello! seksi+kacak gile!

@Gua Tertidur, badan dia memang segak...

Justin...i liKe...hehe:a:

@AinCepet, :t::t::t:

Kiểm tra video này … Điều này là buồn cười …….

http://www.youtube.com/watch?v=NTEfa_uU7b0&feature=channel_video_title



Menonton video ini … apa yang Anda pikir akan terjadi setelah ini.

yang pertama tu hensem...

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto Saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates