Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

delete blog
Askum... Pe habaq smua??? Dah makan??? Dah solat??? Dah tido??? Haha... Dah semuanya barulah semangat nak blog walking... Aku baru saja balik dari kdai komputer. Sebab kepale kabel LAN aku rosak. Dan wayar laptop aku terbakar. 20rm hangus camtu je harini...


Baru2 ni time aku nak follow satu blog, aku telah diberi amaran. Alamak, biar betul... Takkan sebab nak follow blog pun kena amaran. Salah ke??? Tapi serius, aku kene sound. Ni buktinya...


unfollow blogKlik untuk besarkan gambar...


Haha... Rupanya aku dah follow 300 blog, dan aku tak dibenarkan untuk follow mana2 blog lagi. Baru aku tau, kita ada limit untuk follow jugak rupanya. Jadi aku dengan berat hatinya terpaksa la buang beberapa blog.


Kira ni first time la aku edit senarai blog yang aku follow. Mesti ada antara korang yang tak tau camana nak delete blog yang kita dah follow, kan... Jadi aku akan bagitau caranya. Caranya, korang klik bahagian dashboard>manage>pilih nama blog yang nak delete>tekan setting>stop following. Done! Kebetulan jugak, dah lama aku nak buang satu blog ni. Sebab tuan punya blog tu agak berlagak sikit dan telah membuatkan Muhammad Burn berkecil hati :(


buang blogAku terpaksa stop follow blog kek lapis nie...


Huhu... Bila aku tengok balik, banyak blog yang dah tak update n3 berbulan2 lamanya... Mungkin owner dah terus meninggalkan dunia blogging. Aku pun terpaksa la buang blog2 yang dah bersawang ni... Terpikir jugak, sampai bilalah agaknya blog aku ni akan hidup. Sampai bilalah aku akan terus berblogging... sampai bila aku akan ada idea untuk update n3??? Korang plak camana??? Dah kawin nanti ada masa ke nak jenguk blog??? Kalau yang perempuan, nak jaga suami, layan kerenah anak2 lagi... Mesti busy punya, kan... Okaylah... sampai sini jer buat masa ni yer! :)



34 orang menconteng:

ni tak best ni..
nak follow pun kena ada limit ..
:(

eh...iye ke???
blog yang Comot follow dah dekat 800 dah..
how is that????

@sicomot-comeleh biar betul??? kenapa saya takleh follow da yer??

macamtu ke..hehe..tmksh bg tips

@menusuk hati sme2... :e: ni kira tips jugak ke... hehe

@nelly tu la pasal... dapat follow byk2 lg best!

ye ker sy dah follow 970 blog slumber jer....hehe

@azhar ye ke??? ni x leh jadik ni... apasal aku sorang je tak bleh.

eh? ada limit2 pulak? kedekut betol...

mina suke follow rmai2...tp terpaksa la stop ble smpai limit...tu la kna tinggal jejak kn....hehehe

@RedVixen ntah, kedek tol... huhu

@KUREKURE COMEL haah, saya pun suka follow ramai2...

Haip. Ada salah info kat atas. Bukan tak boleh follow lebih dari 300. Warning tu muncul bila awak dah follow secara MANUAL melebihi 300 blogs. Shag setakat ni ada follow 400 belog. Cara nya senang je nak follow lebih ni. Kelik butang follow di belog yg kita nak follow tu. Bukan dengan menambah URL mereka di dashboard kita, manual. Hehe.

Tp, terima kasih juga berkongsi cara nak buang belog tu dari feeds kita ;)

Shag 1st time terjah sini!

ya la...ada yg limit leh follow...saya pun x paham kenapa...burn cari tgk jawapannya...

@Puan Besar Shag Yahaya first time ye... slmt dtg :) owh mcm tu rupanya... baru faham... tq utk info bru tu...

@KELI OH KELI, Puan Besar Shag Yahaya dah pun terangkan... rupanya boleh follow banyak2... cuma tak boleh secara manual... saya buat manual sbb sesetengah blog takda button follow.

ye ker...thnk bg tip nie...share is scaring

@purpleyellow, welcomey...

sy pun xleh pollow lebih 300 owg..sbb cre sy pollow, sy add url blog tu kat dashboard..pas tu sy tanye mbr..die kate klik follow jek kat blog owg tu..tapi..kalo sy klik cam tu jek..list blog tu xnek kat list blog yg kte dh pollow kat dashboard..nanti xdpt la kte nmpk update blog owg tu..

huhhhh..kita kene nasib yg same la..:g:

ok sama la dengan saya..aishhh tension

xanax for sale without prescription effects xanax vicodin - generic xanax mylan

ativan medication ativan used drug withdrawal - buy lorazepam england

diazepam 10mg diazepam dosage babies - buy valium online without rx

soma buy buy soma online without - carisoprodol 350 mg contraindications

buy xanax valium online florida valium anxiety dentist - valium dosage recommendation

buy ambien online ambien cr in generic - sleeping pill like ambien

soma pain buy somatropin injection - soma 350 mg drug interactions

where can i buy ambien online ambien jaw clenching - ambien sleep music online

buy soma drug interactions between soma tramadol - buy soma saturday delivery

buy zolpidem online ambien drug maker - results ambien overdose

buy ambien online ambien side effects hair loss - ambien dosage levels

soma pills soma medication for migraines - urine drug screen for soma

buy soma purchase soma online cod - carisoprodol good high

buy valium online can you buy valium - valium generic name

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates