Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

gambar zakar melayuTerkejut aku tengok gambar nih... Sebab ape??? Sebab anu pakcik nie terkeluar dari zip seluar. Tapi jangan bimbang, aku dah pun blur kan gambar yang tak senonoh tu. Pakcik ni telah menunjukkan kemaluan kepada perempuan di dalam lrt.

Menurut sumber, dia hanya menunjukkannya kepada wanita bukan Islam. Salah seorang mangsa, yang dipercayai berbangsa Cina telah berjaya menangkap gambar lelaki tersebut. Dan gambar tersebut telah di upload ke facebook.

Hmm, bangga sangat ke tunjuk benda tu pakcik oi!!!



7 orang menconteng:

erk... xbermoral btol pakcik nie ye, isk isk isk xsnonoh btol!

hehe... hati2 yer, kalo tjumpa lelaki ni...

adoiiii...
malunya

@hafiz/ kukaselalunya yg buat bnda2 camni, org yg kurg waras... tp pakcik ni nmpak okay je... entahla...

myb dia mmg btul2 lupa kut...haha

@Tanpa Nama, rasanya tak lupa. sbb bukak tkeluar sikit. tp keluar semua sekali.

oh kalau tunjuk kotek dia kat perempuan bukan islam ok ke konon-konon perempuan islam tak pernah tengok kotek suami mereka.Kalau saya perempuan itu saya tendang bola lelaki itu sampai mandul.Ha rasakan cibai.

Catat Komen

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates