Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Assalamualaikum... Salam hamba, hulur tanda ingatan... Hehe... Apa khabar semua... Alhamdulillah, nampaknya, follower blog ni semakin ramai... Terima kasih daun keladi lah yer... Terima kasih sangat2 kepada yang benar2 ikhlas follow blog ni sebab isi @ kandungan blog ni... Sebenarnya banyak perkara yang nak saya muatkan... Tapi sekarang saya masih bercuti dan kat rumah saya, xda internet... So, jenguk blog pun seminggu sekali dan saya terpaksa membayar RM3.50 untuk sejam pat puluh lima minit, kepada member saya yang jaga cyber cafe nih... Dengan member pun berkira ke??? Free sudahlah.... Haha... Tapi nak buat camana, dia pun kerja je kat sini... Dia bukan tokey...

Baiklah, walaupun saya gembira kerana peningkatan dari jumlah @ bilangan follower, saya sebenarnya amat sedih. Sebab??? Sebab kebanyakan daripada anda hanya meninggalkan komen pada entry baru. Nape x komen entry2 lama??? Entry lama x best ke??? Ataupun ramai yang malas nak explore benda2 lama kat blog ni... Kan dah saya buat menu @ tajuk utama kat bahagian atas tuh. Penat saya belajar buat menu tu kat blog yang ajar tutorial... Klik la ikut kategori... Sampai hati korang tak klik. Hmm... Itulah yang buat saya sedih sangat... Bila saya pk balik, saya macam syok sendiri je... Xda orang komen, maknanya xda orang baca... Kalo xda orang baca, baik tutup je blog ni kan??? Pandangan anda???

8 orang menconteng:

sabar bro...satu hari nanti mesti ada orang baca..hehe

@azharhahaha... tgh bsabar la ni...

kadang2 time org blogwalking,banyak blog depa da p..so mgkn telepas pandang suma entry kan..
xpa2.. bila ada masa n kalu org tu bw x gopoh2,insyaALLAH entry2 bagus suma akan dibaca..

jgn riso2 lah..ok jerkkk.. hehhe

@nub
tq 4 ur opinion... hehe... tp slalu sy akn bce dlu entry2 lama sesebuah blog sblm follow blog tu... sbb sy xsuka follow blog yg ada content 18 ke atas... lg pun best baca blog org lain... disamping tu dpt jugak beri idea kpd kita sndiri...

sabar bro...lama2 mesti ada yg baca n tinggal komen... jangan putus asa!

@ShaLLeyShaLina tq, saya memang tak pernah putus asa.

bnyak orng baca,,, blog nie kawan2 saya pun baca,,, cuma diorang hanya baca,, jew.. kawan2 saya pun,, bnyak ambil2 kata2 dari blog... nie,,, apa2 pun jngan tutup blog nie erk,,,

@Aedil001, Terima kasih :)

Catat Komen

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates