Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Kat SINI aku sediakan LINK untuk muatturun perisian Internet Download Manager (IDM) Full Version Yang Confirm Jadi. Sebab aku sendiri pakai yang ni jugak.....
Cara Install aku andaikan korang dah pandai... Tapi bagi beginners, yang tak faham camner nak install, sudi2lah tanya kat ruangan komen, insyaAllah aku akan terangkan sampai korang faham...

Cara Lajukan Download Speed IDM(confirm jadi):
1.) Buka IDM, pergi ke Download, dan Pilih option.
2.) Pilih connection type/speed : LAN 10Mbs.
3.) Kemudian pilih sekali lagi, pilih others
4.) Tukarkan Default max conn number kepada 16
5.) Tekan OK. Kalau ikut step sepatutnya jadi.


19 orang menconteng:

tq 4 the gud info...

@AlfiEean WaRsi, ure most welcome...

Terima kasih !! Download file 132 MB dalam 3 min ja da abis sbb satu saat 2 MB :a: terkejut aku..

@Tanpa Nama, sama2!!!

aku x paham..ape maksud pilih sekali lagi..

kalo limit broadband dh smpai limit,msih boleh ke?

@Tanpa Nama, cuba ikut step by step... mesti boleh...

@Naz Riey, pakai bb susah sikit la...

@Tanpa Nama

maksudnya ko pilih 'others'

masa nak download,yang ni dia open with??????????????

masa nak download,yang ni dia open with??????????????

terima kasih... laju speed dia :)

Macam mana nak install? Boleh bagi tips dan langkah yang betul untuk mengendalikannya? :c: terima kasih.

nk download game , laju ke ??

mcm mana nak install? aku dapat file "rar".. open with ape?

penipu !!! kau penipu !!!
:b:

Galaxy s3 bole kh?

klau dh habis tarikh mcam mne plk >< ak tak ada duit nak beli .. dia mintak no code :b:

:b:

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates