Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Ahahahahahaha.... Blueekkkk!!!!!

24 orang menconteng:

perghhhh serupa kayu balak
sape mak hayam ni weh?


wakakakaka

Entahla...hahaha

misai x clean shave kot, adoi...

tak tau da nk ckp apa...??

fuyoooo...tiirgoda,,,ooooowh...

@abadi romeotergoda ke terkena... hehe

rase cam bukan awek jek..macam nyah2 jek.haha

@Ga-In memang nyah pon. ramai sgt yg search kt google gambar awek seksi. jd aku bg gambar2 ni khas utk diorang.

@geekz36, ko tak tergoda ke brader geekz36?? kalo nak, aku bleh carikan satu. wahaha!

ni bapok kelas pertama ni, mesti mahal giler kalau nak langgan ni...

dah la betis berkarat, muka pulak macam mentadak... mana2 jantan yg gersang tu boleh lah ngorat bapok2 yg seksi ni...

mesti bontot penuh dgn bulu ni...

@Tanpa Nama, hahahahahahahahaha

selamber badak betul.. ha..ha..

@Tanpa Nama, TAK TAU LA KELAS BRAPA... HUHU

@fizah, tak pyh ckp pape. hehe

@Tanpa Nama, haha... ye ke cam mentadak.

@Tanpa Nama, ai... pnah try ker? haha

@Adzriel AB, hehe... ni entry paling byk view ni kak oi...

wakakaka

@mdshaari, :s::s::s:

huduh bebenor@jelek bangat@melugai cek tngok...

beeahh teranjah lori kunyit..

Pui...

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto Saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates