Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Salam... Anda semua boring??? Takde keje??? Tak nak buat keje??? Buat2 takde keje??? Jom layan foto-foto yang superb kreatif nih!










29 orang menconteng:

tkt siot tgk pict.. kreatif la.. hidup photoshop

huiyoo..
kreatiflah! :D

@khaifaizhehe... jgn sampai termimpi pulak... :P

@nunui Joe yup memang best kalo pandai edit sampai cmni... tq drop cment yer nunui Joe!

1st pic.... mengerikan..
2nd pic.... menakjubkan...
3rd pic.... scary!!!
4th pic.... superb!! evrythings he can see.. even from his back... :)
5th pic.... weird!!
6th pic.... weird part II
7th pic.... x pnah org buat koyak muka..:(
8th pic.... percikan darah yg mngerikan
9th pic.... berlindung dsebalik gmbarprint screen
10th pic.... superb tatoo/\..:)

foto2 yang sangat kreatif :)

@e~wherewow! ni bleh wt tajuk 10 komen yg kreatif nih! tq2! terbaek la...

@Gadish Lollipop......trimas drop coment yer!!!.......

hehehehe....

Gambar2 Creative camnih bley Kite jumpe dlm Magazine Advertising 'Archive'... Mmg Best Photo Manipulations nih...

pic yang kreatif+pelik...

serem tapi keren sob?...

ibu hidayahamin :tq drop cment yea!
East_Arm a.k.a Izham Zainul : tq utk info...
Mohd Ridhuan : yg pelik la best! x gitu??

pandai nyerrr..nnt boleh la ajar cikgu plak..hehe..

menakotkan..kreatif!..huhuu

Haslina Ibrahim : saya sikit2 boleh lar... hehe
analia buyani : jgn termimpi2 sudah :)

gambar yang 1st tu mengganggu emosi betul la... hahaha

@RedVixenmcm buah dlm annoying orrange pecah kan. haha

aku baru je nak tido...tp pas tgk gmbr2 nie, emosi terganggu...camner nk tido nie...hahaha

@AlfiEean WaRsitak payah tido! malam ni kita enjoy.. haha

i takot ><

@ferrahehe... try usha entry lama saya... 10 gambar manusia pelik.

memang kreatif bro. superb!

Latest Entry: [Tutorial] Jadikan Widget Berada di Tengah

Salam Muhammad Burn..
Memang sangat kreatif... macam-macam boleh buat jika ada daya kreativiti. Macam tuan blog ini juga ada kreativitinya tersendiri. Terkejut tiba2 screen komputer hitam dan ada kenyataan jangan tenung lama-lama dan teruskan membaca.. heheheee.

kreatif sgt2...i loike...heehehe...

geekz36 & ladyChenta : tq sudi tinggalkan komen....
cikgu Mohamad : wasalam. terima kasih... tp bukan tenung, "menung" :) cikgu org pertama yg tegur pasal screensaver tu slpas saya buat. tq kerana peka...

macam-macam...hihi!

@blog-tips-kurus macam2 ada....

Gambar yang ke empat tu seramnya

Banyak mata kat kepala

memang kreatif la awak ni

boleh bagi link nak buat gambar tak

tanpa menggunakan facebook

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto Saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates