Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Salam sahabat blogger. Fuh lama betul x update blog ni kan... dah bersawang pun... Hari ni aku nak kenalkan pada korang satu blog yang pasti dapat membantu kaki2 komputer... Blog apa?? Blog tersebut ialah blog baikpc... Blog ni dah memeng tersohor pun... aku just nak bgtau kepada siapa yang mungkin terlepas pandang...

Untuk pengetahuan korang, owner blog ni memeng hebat betul!!! kenapa aku cakap dia nih hebat?? Apa?? Sebab dia pandai bab komputer?? Eh ,bukan lah... aku cakap dia hebat sebab dia ni x kedekut ilmu... x berlagak dengan kemahiran yang dia ada... dan sanggup berkongsi pengetahuan...


Di kesempatan ini aku nak story satu kejadian yang tak akan aku lupa. Dulu aku pernah tanya pd member aku camner nak donlod movie dr torent.aku dah instal utorent, tp tak tau camner nak guna...


Aku: camner nak donlod movie dr torent??

Beliau: ish susah lah nak cakap. Kalau aku citer pun, ko bukan paham. ( dlm hati : mana leh bgtau )

Aku: owh ye ke... takpelah...


Pergh, donlod movie dr torent senang giler kot. Benda camtu pun tak nak ajar... kedek betul! Lepas aku dah tau cara, aku pun ajar member aku... member aku tu bgtau pd budak tadi yg dia baru download movie dr torent.


Member aku: semalam aku baru siap donlod satu citer

Beliau: donlod guna apa??

Member aku: donlod gne utorent

Beliau: serius??????????? (dlm hati : arghhhhh!!! Ada orang lain dah tau donlod selain aku!!!)

Member aku: serius lah

Beliau: ......................... (terus diam dan menunjukkan muka tak puas hati)


Pernah jumpa x orang camnih?? kalau jumpa, bunuh je terus!!! hahaha...


Ok lah, berbalik pada topik asal, kenali tuan rumah blog baikpc sebagai PakNik... InsyaAllah PakNik akan membantu anda . Dan anda leh tanya soalan mengenai permasalahan komputer di SINI.



3 orang menconteng:

sy pon kategori camtu..time first knal torrent..rse..urm..nak bgtau ke tak nih..alah..biar aq sorang dah le tau...huhuu..last2...tapelah..kongsi ilmu pe salahnye..lg tmbah ilmu..org pom suka..pastu..nant org plak bg ilmu..kat kta..kn33??hehe..(sje baca entri lme..)

takpe yuki_chan, n3 lama kbnyakannya saya tulis masa blog ni belum ramai followers... betul, bila kita ajar org lain, kita sendiri akan jd lebih tau dlm hal2 lain... tp skrg ni dah jrg sgt pakai torent.

abang saya download cite guna torrent.
tp tak penah nak kongsi pengetahuan kat kitorang semua.
kedekut gilerr.. benci dia! HAHAHA.

Catat Komen

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates