Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Manusia berakar.....

Manusia bermuka kaki.....

Manusia berkaki di mulut.....

Manusia bermulut di tengkuk.....

Manusia bermulut burung.....

Sama. Manusia berparuh.....

Manusia tubuh berbelit.....

Manusia labah2.....

Manusia berbuah oren di kepala.....

Manusia berasap di leher.....


Kalau aku jumpa diorang nih, aku lari tak cukup tanah.....


13 orang menconteng:

haha :)) 2 pon kalo sempat lari. dibuatnye pengsan dulu, alamak! hehe :D

lawak selawa lawaknya....

zEri sAfEerA : Bergoyang kepala lutut. Haha...
aku_azreen : Gambar2 untuk menghiburkan hati :)

hoho..scary kot..
yg berbuah oren d kepala tu lawak je..hehe :)

@nuR izyan hehe... ada byk lg gmbar pelik. dlm post akan dtg.

wow..gambar ni macam mana lah dia buat..nampak real gila..he he

@zuhanismohamedpotoshop agaknya... x pun software lain bg yg lbh pro.

gempak gila gmbo..hehe.....

@Ujang9897dlm dunia editing nih, xda apa yg mustahil... :)

errkk... yg lidah bentuk kaki tu.... meggelikan...

@RedVixenmenggelikan la best! haha

suke tgk kepala oren...comel...!!hahaha

@AlfiEean WaRsi senang, bosan2 makan je kepala sendiri. haha

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto Saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates