Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

GAMBAR PONDAN


Mentaliti rakyat Malaysia perlu diubah. Bila orang tu kuat bersukan, pandai bersilat contohnya, korang cakap dia normal atau dalam istilah lain, lelaki straigh. Padahal sah2 dia tu lelaki lembut a.k.a. PONDAN. Bila dah tergolong dalam golongan lelaki lembut, sah2 le gay... Mana minat pompuan. Sape kata lelaki lembut semuanya lembut???


Meh aku nak story... Budak sekolah aku dulu, memang lembut, plus muka jambu giler... Tapi badan ketul2 beb... Sprinter sekolah tu... Ada sorang lagi, badan bagak, tapi tulis dalam diari pernah buat hubungan terlarang dgn boifren dia. Dan ada member aku cakap, dia ni ada geng masa kat asrama dulu(kira cam persatuan pondan2 seasrama la)... Diorang akan bangun tengah malam untuk raba alat sulit budak lelaki time tido. Haa, malang la bagi pompuan yang terpaksa menikah dengan makhluk2 spesies ni... Silap hari bulan, balik rumah, tengok suami atas katil dengan lelaki lain. Tak ke naye...


Aku memang anti golongan bapuk ni. Mereka ni perlu dihapuskan dari muka bumi ni(ayat komik). Bukannya aku sengaja nak membenci, tapi perangai diorang ni kebanyakannya melampau dan menjengkelkan. Dah la gedik... Cuba la jadi nyah yang baik... Sopan... Ayu... Haha... Jom usha tips2 mengenal mereka...



1. Pondan ni mulut cam @#%$!!! Rasa nak himpunkan setempat, then ikat... Bakor je...

2. Dah nama pondan... mesti sukee memondan... Auww!!!

3. Gatal, sangap & tak bleh tengok jantan... Plus suka mencarut.

4. Suka berkawan dgn pompuan... Dia bajet dia pompuan jugak. Walaupun halkum besar dan bulu kaki banyak... Bila bersembang pulak, tak hengat dunia.

5. Suka tudung, shawl, suka dress pompuan... Suka kosmetik, gincu, bedak segala bagai...

6. Jalan lenggang lenggok, TAPI kepit... (biasanya pondan nie bontot besar sikit)

7. Bz body, dan cerewet habis... Mengada2 plus gedik... Kaki report pulak tu... Rasa nak lempang laju2...

8. Dengar suara pun dah tau pondan... Sebab suara berlenggok dan lembut semacam...

9. Suka gi gym... Konon jaga kesihatan dan penampilan diri... Di samping dapat usha badan jantan...

10. Jambu... Tangan patah2... Ala, paham2 lerr... kalo tak paham jugak, buat2 paham...

11. Suka memasak, bajet pandai masak mengalahkan pompuan...

12. Ada abang angkat, adik angkat lelaki , anak angkat lelaki dan seangkatan dengannya...



GAMBAR PONDAN

Nasihat aku, hati2 kepada golongan wanita diluar sana, sebab pondan selalunya akan cuba mengaburi mata masyarakat dengan berkahwin. Bila orang cakap dia pondan, dia akan jawab yang dia ada anak dengan isteri dia, dan itu membuktikan kelakiannya. Tapi hakikatnya, perasaan dan nalurinya hanya kepada lelaki. Nak contoh??? Aznil Haji Nawawi... Tak percaya??? Tak percaya sudahhh...



37 orang menconteng:

hahaha betol2..setuju ngan ciri-ciri tersebot..neway,berharap anda tdk trgolong dlm golongan itu =)

@suha, ehh... tak dan takkan... hehe... tq drop coment yer!

haha..
ramai sgt pondan skunk..
seram nyah!!auww

@nursyamime, mak pun seram ni nok... meremang bulu roma... hahaha...

Hahaha~ cik Yana sekali pandang orang tu dah tahu dia pondan ke tak. Sebab biasa kalau lelaki ni, dorang mekap tebal mana pun, kulit dorang akan tetap ada beza dari kulit perempuan. Pastu kalau jalan gedik semacam tu sah la pondan. Hahaha~ Si pondan ni kalau kite tengok dia, mula la die nak buat jeling, ngumpat dengan kawan dia. Padahal kita tertengok je, bukan nak tenung lame2 pun. Tak kuasa nak tenung lama-lama. Hehehe~

Lots of Love,
Cik Yana

@Muhammad Burn
not a big deal..rerajin la bce entry sy ek hehe n pliz komen*paksa* haha

@Cik Yana, setuju 200%

@suha, boleh... :l: :l: :l:

hahaha... takooot! mintak simpang T_T

no 4 tu betul sangt2..
mana pondan yang akak jumpa semua perangai gitu..
pelik..konon2nye bila perangai huduh gitu nampak la pompuan nye..
padahal pompuan sebenar tak macam tu pun..

"Mereka ni perlu dihapuskan dari muka bumi ni(ayat komik)."
Aku suka ayat ni..ha3..
Serabut juga aku dengan pondan ni.

erkkkk...masa baca pun naik seramm oii... :o

@diana, no lain x btl ke kak?? hehe

@RedVixen, :t: :t: :t:

pondan bontot besaar ke?
x thu pun..
hahaha

ish2..nak jadi ape r org skung kan..ermm~

@unwanted, haah... serabut... so amacam... kita bakor diorang, k?

@Reen Rostarizam, tang mana yang seram? hehe

@kucarkacir, bumper belakang, aset tu... hahaha

@nUr _ atiQah, tu lah, skrg ni golongan ni byk kat ipta...

Ayat yang last tu 'bahaya' sket tu Burn..

@Cikgu Idris, tau cikgu... tp sy memang tak suka perangai dia... slalu memalukan org lain... kadang2 pakcik n makcik pun dipersenda...

salam,kalau pasal ini. aku pernah ada kawan di sekolah,asalnya lelaki itu lembut tp bila dibasuh dan dipaksa berkawan dengan geng kami,kami berjaya ubah dia,cuma katanya dia agak sukar nak ubah satu aja iaitu gaya kelembutan fizikalnya. apa yg pntg kite kena sokong dan bantu mereka stkt yg mampu. asalkn mereka tdk menukar jntina atau berpakaian menyerupai perempuan,jd pelacur ke dah cukup dah.

kena tambah lagi satu ni:
memandai2 masuk tandas pompuan...
bajet dia pompuan la juga kononnye...
pernah terkena skali,it was awkward sharing toilet with pondan...
itu pn sbab aku msuk toilet dulu,then baru dia msuk...
klau dia msuk dlu,sorry la aku nk msuk tndas tu...
sabor je la~
haha...

tp kekadang ade jugak yg tanak kwan dgan prempuan lgsung .

@azreeyah awg azli,btl... dorang masuk tandas perempuan... Mengganggu je...

@eyka yuca mika ツ, ye ke?

pondan/nama saintifik gurik.... diorang sanggup makan ubat untuk membesarkan bukit2 mereka...

@Aqmil Lambung, :t::t::t:

typical malaysian...
your 3rd world mentality makes me wanna puke...

pondan di IPTA adalah pondan yg bekerjaya uolz.. pondan kreatif.. kami x kacau org klu org xkcau kami.. papepon xsume jantan weolz suke.. camner kiterang xkawan dgn perempuan.. sbb lelaki takut nak kawan dgn kiterang.. masuk bilik air pon takut2.. lek la.. xhingin la.. ingat weolz nak rogol la tu... pondan yg kat luar tu dia nak jaga mamat yg masuk tandas tu.. supaya pondan lain xrogol.. ok!

hadoo haru la kalo ckp bab ni..geng ni mmg mulut lepas cm s***...kt layan baik2 tnpa bias jantina, dah anggap dia kwn kt pon,dia ttp nk kenakan kt jugak,..i bru dpt kwn sekerja baru jenis pons ni la..pye la baik dlm 2 bln pertama, tup2 dlm meeting [profesion kt sama encik pemilik blog ooi] , leh die laser tegur kesalahan kt yg 2 bulan lepas tu..dgn bos lg tu.mangkuk btol..lps tu jgn harap la i nk bg muka lg...mls dah nk layan makhluk gtu..biar lantak die la..kesalhan org nmpak la sgt, yg die ubah rupa kejadian tuhan tu x sedar diri pulak..eii tlg la sekali sekala tgk cermin tu lelama cket, ye tak???? [tensen hahaha ~ written by "sweet"]

bagus..Kita seharusnya menghina mereka. Kenapa mereka diciptakan POndan. Apa kata tuhan cipta anak2 dan cucu cicit korang menjadi Pondan. Aminnnnnn.......then baru adil untuk anda menilai tentang kehidupan.

Ni semua stereotype saje.. tak semestinya betul.. mereka pun golongan kita juga.. manusia.. cuma ada silapnya.. tak semua yg lembut tu pondan.. ada jugak lelaki yg mmg style dia lemah lembut.. tapi sbnrnya GAY.. Gay bukan PONDAN yer.. harap maklum.. Nak contoh????


AKU

Pengakuan lelaki sendiri kenapa diorg suka main dgn Pondan..

1. Pondan takde period.. hari2 nak beromen pun takpe..

2. Pondan pandai cari G-Spot lelaki.. Ye..!! Mesti ada perempuan diluar sana yg masih terkial2 cari G-spot laki diorg..

3. Lubang dubur itu lebih sempit dan sedap.. Tak percaya..??? Try lah once dgn roomate kau ke hape ke.. hahahaha..!

4. Lelaki sukakn seks ekstreme yg pondan boleh buat.. :P

allaa .. lelaki lembut bukan semuanya gay .. kawan aku tidak gay pun biarpun dia tu lembut . tapi ada satu geng di sekolahku rupa-rupanya gay .. atlit sekolah pula tu .. tidak lembut .. normal sahaja .. tapi gay .. sedih :( ..

apa guna pompuan dlm dunia ni?klu bkn nak menyambung zuriat?klu pompuan takde maknanya laki pun tak der tau! bodoh betul! semua kat dunia ni ada peranan dia masing2... apasal nak menidakkan semua tu? tanda akhir zaman....terlampau mengikut nafsu sampai tak ingat akhirat! sedangkan dunia ni kejap je...pakai otak kat lutut...

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto Saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates