Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Salam semua. Topik malam ini berkait tentang lupa. Sebelum meneruskan pembacaan, jom sama2 layan lagu lupa-lupa ingat. Malam masih muda, beb... Santai2 dulu, k... hehe...klik button play kat bawah ni.....

Aku tak bajet nak buat entry pun malam ni sebenarnya. So post ni boleh dikategorikan sebagai bual kosong lah yer... Tadi aku tengok la video raja lawak musim 5 kat youtube. 4 sure, korang pun dah nengok kan??? Mula2 aku tengok rasa cam sakit ati. Menyampah. Meluat. Dan segala macam me lagi lah. Second time tengok, baru aku gelak... haha... Adakah aku pun dah kena sindrom lupa camana nak gelak??? Adoi laaa... Jom nengok video nih lagi sekali!

Untuk melengkapkan lagik topik lupa nih, jom baca kisah yang berkait tentang lupa kat SINI.




3 orang menconteng:

aku lupa nak komen apa. nnt la aku komen balik. =P

Latest Entry: Adobe Photoshop CS5 Extended (Portable)

@geekz36Aku lupa siapa kau. Siapakah kau??? Hahaha.....

lawak2 video nie...aku paling benci part dia kata makan dengan kaki...hahaha

Catat Komen

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates