Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

kucing bosan

Assalamualaikum semua... korang tengah buat ape yer??? Ada xtvt best tak malam nih??? Aku terasa bosan pula... Duk edit blog aku ni supaya nampak kemas dan tersusun... Tapi blog aku nih agak berat... Nak buang gadget, terasa syg pulak... Sampai ada antara follower aku yang cakap penin baca blog aku... Huhu... Tapi aku tetap menghargai pendapat korang... Trimas.

Beberapa hari nih aku susah nak tido malam... Asyik terlajak je setiap pagi... Dah seminggu aku tak tengok kelas... Hehehe... Aku menghabiskan masa aku dengan membaca novel. Ape??? Pelik??? Kenapa??? laki takleh baca novel ke??? Hehehe... Sebenarnya aku bukannya minat sangat baca novel... Sebab aku ni kurang kesabaran. Tengok novel tebal giler, tak sanggup pulak nak baca...



Tapi betul, aku tak tipu korang... memang aku baca novel setiap malam. Novel seram, Siri Bercakap Dengan Jin. Pernah dengar tak novel ni??? Ramai yang tak tahu, sebab novel ni tak la glamour pun. Tapi, novel ni ada penggemarnya yang tersendiri... Aku start baca time aku masih di bangku sekolah... Masa tu mana la mampu nak beli setiap keluaran. Lagipun susah sikit nak jumpa buku ni.



Tapi sekarang, ini bukannya masalah. Novel ni boleh dibaca secara online. Pergh, hepi giler kot aku jumpa novel ni... Aku baca dari awal balik... Sape yang suka baca citer seram, leh la try baca Siri Bercakap Dengan Jin di blog INI.


10 orang menconteng:

ada link dyer x..novel on9 2..

camne nk search utk bce novel on9...help me...x reti la...

yelahhh :m:

salam..leh bg taw cmne nk bce novel on9.. :)

CAMNER NAK CARIK LINK NOVEL ON9 NIE....HELP ME PLEASE...!!! :e:

nice:)

:q:

camner nk bacer novel online yer..bg ler link..please...

Baca dekat Penulisanku.blogspot.com.

akubukanhanatajima.blogspot.com -jemput baca :t:

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto Saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates