Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Salam... Malam nih saya demam... Tak larat nak bw jauh2... Apapun saya takkan menghampakan blogger2 yang sudi berkunjung ke blog Syurga Itu Indah. Jadi, jom ushar 10 gambar menakutkan! Anda memang hebat lerr kalau tak takut... Wuuu.....










19 orang menconteng:

x berapa nak takut. hebat X? ehehehe

@IQBAL ZARIN hebat la jugak! Tapi kalau mai malam2 tak takut gak ke??? ngehehe... tq drop coment!

ni menakutkan ke kelakar ek?hahahaha

@aNnE haha... adeh, da dua org da tak takot... saya pun da gelak nih... haha

yang jamban tu menakutkan. nasib baik tengah flush. kalau masa tu tengah membuang camna? hahahaha :D

@RedVixen Tapi ramai yg singgah kt shoutmix, kata tak takot... uhuhu

gambaq hat terpotong tgn tu mmg mencuakkan laaaaaa....adooiiii...sakitnyer...

@Fiqah Alias Seram kot... tapi ramai yg steady jer tgk... hehe... tq drop coment!

hahaha...seram weh dah la tgk mlm2 camnie...paling takot gmbr jari kena potong...dengan gambar org pilih kepala...btw, gud editing... =]

@AlfiEean WaRsi yeah! akhirnya terbukti gmbr2 nih menakutkan!

wowww...menarikkkkk

@Laman Teman Terima Kasih :)

gambar yang jari kuar kat mate tu cool giler..

@nabila izyani cool?? erk... hehe

macam ni ke manakotkan. rasa cam nak ketawa ada la, =P

Latest Entry: Adobe Photoshop CS5 Extended (Portable)

@geekz36 hahah...

nk trkncing la plak...huhu~

@Hafriz Mohamad,haha... jgn kencing kat sini

Tak takot langsung steady jer

semuanya kelakar terutamanya yang atas sekali

hahahahaha

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto Saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates