Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

gambar awek bogelManusia yang tinggal di dalam mulut.....


gambar awek bogelManusia yang merobek hatinya sendiri. Oh, tidak!


gambar awek bogelManusia bermata di lobang hidung.....


gambar awek bogelManusia tanpa hidung(napas ikut mulut)


gambar awek bogelManusia bermuka-muka???


gambar awek bogelManusia bertangan kaki.....


gambar awek bogelManusia ibu jari kaki di muka.....


gambar awek bogelManusia bermuka di badan, tanpa kepala.....


Tak cukup pelik??? Dah tengok gambar manusia pelik version 1.0??? Kalau belum, klik SINI


14 orang menconteng:

mak!! leh bawak dalam mimpi nie,,huaaaaa

haha... jgn le gitu... hiburan waktu malam je ni... :)

wah hebat2..paling cambest tgn masuk dada..horror tol..kih3

Yg tgn masuk dada tu dikecewakan cinta... Hehe

suka pic no 2

P/S : Mak Nih Bisinglah!!!! Cuba Mak Diam Sikittt!

huhu... dah 2 org dah suka pic tu...

haxhaxxx :P

汚れた, tq sudi singgah :)

aku suka gmbr yg jenguk dr mulut...kan best klw boleh wat betul...hehe

no 3 tu yang paling ngeri... hahahaha

no 3 tu akan dtg jumpa RedVixen malam nih.....

sgt mengerikan...

@fizah, :s: :s: :s:

erm.. macam sukar untuk dipercayai :C:

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto Saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates