Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Salam satu Malaysia. Hari ni saya nak berkongsi dengan anda mengenai satu converter. Pernahkah anda mendengar istilah converter??? Bagi yang baru berjinak2 dengan komputer, sudah pasti tidak memahaminya. Converter berasal dari perkataan convert atau dalam bahasa melayu, bermaksud tukar. Bagi yang dah pro pula, sudah tentu terdapat pelbagai jenis converter yang menjadi pilihan masing2.

converter mediafire download

Sebelum ini, saya sendiri menggunakan any video converter untuk convert file video dan dBpoweramp untuk convert file audio. Tapi hari ni saya juga menggunakan software format factory. Format factory memberi banyak kemudahan berbanding converter2 lain. Hal ini kerana ia mempunyai pelbagai function, seperti all to mp3, all to mp4, all to jpg dan macam2 lagi. Dan yang paling penting, ia adalah freeware dan mudah digunakan.

free converter mediafire

Muatturun format factory di SINI



6 orang menconteng:

salam bg eja bunuh diri bkn la cara yg terbaik utk selesaikan masalah :)jom follow dan komen blog eja :) tq

@EJA, eh ni slh tmpt coment ni. huhu... tp tq yer...

hehehe,,tu laa..terkejut plak baca cite converter tetiba ade kes bunuh diri plak..hehehe..
balik pada comment..nnt aku try converter nie sebab skunk aku pakai total video converter..hehehe..yg ni freeware ker?

@Mr Strider, yup... freeware...

cm best jo...nti nak try. thanx share...

@Ct Aja, try jgn tak try...

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto Saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates