Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Salam semua. Hari ni, saya cuma nak up gambar sikit. Maklumlah, sibuk betul sekarang ni.

Saya faham rujukan bagi pendidikan seni sekolah rendah di internet, amatlah kurang. Oleh itu, harapan saya agar dapat membantu guru-guru PSV, atau pun bakal guru PSV. InsyaAllah, saya akan letak lebih banyak rujukan bagi subjek PSV.

Di bawah nie adalah antara hasil kerja anak murid saya. Kat sini jugak saya uploadkan rancangan pengajaran bagi tajuk Kuda Kepang ni. Klik SINI untuk muatturun. Kalau dah download, sudi-sudilah tinggalkan komen, sbb tiada kata yg lebih indah dari ucapan terima kasih...

psv bidang mengenal kraf

psv kuda kepang
psv kraf tradisional

seni visual


17 orang menconteng:

laa cikgu kew...

wahhh...cikgu seni gak ye...
aktvti yg mnarik utk thp 1 da x?
kalo da letakkn la skali..hehehe

@Ct Aja, knp??? tak percaya??? hehe

@airisiaixora, InsyaAllah nanti saya letak...

ade rph tuk origami x?

@Tanpa Nama, ada. nak?

dah download rph ni...time kasih ye...

@Nadzeirra, sama2...

tq so much

@Tanpa Nama, ure most welcome...

terima kasih banyak...semoga usaha murni en muhammad mendapat ganjaran yang baik juga dari Allah SWT

@Tanpa Nama, sama2... boleh rujuk blog baru saya ye... blog seni

wah.terima kasih cikgu :D

cantik...:q:

cantik...

Sangat membantu... jazakallah~ ^_^

sama-sama...

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto Saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates