Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!


Mula2 kena senyum. Oke, bukan stakat senyum, siap sengih lagi. Hehe…

Bismillahirrahmanirrahim. Memperkenalkan diri saya sebagai Muhammad Burn (nama pena) atau nama sebenar dalam ic, Muhammad Izuan Bin Tahrim. Member2 memang panggil Burn, tapi kawan rapat panggil Wan. Suka tak nama? Of course la sukee… Hehe…

Sifat yang baik dan buruk? Sebenarnya lagi elok kalau orang yang nilai… Sebab kadang2 kita syok sendiri. Dan kadang2 kita tak sedar sifat kita yang kurang baik. Hmm, tapi sebab dah syarat, saya senaraikan jugak la ye!


Sifat baik:

Kalau org buat baik pd saya, saya akan buat baik juga pd beliau. Saya memang suka tgk org baik2 ni, dan saya juga suka utk mendoakan org yg baik2 ni agar mendapat rezeki dan kehidupan yang sempurna.

Saya sgt menghargai persahabatan.Tapi kawan2 selalu lupakan saya. Nak buat camna…

Perangai saya agak sensitive utk seorang lelaki (tapi saya bukan pondan k, haha)Sensitive bukan bermakna kuat touching, tapi cepat simpati. (tapi bila nengok citer sedih, melimpah2 air mata, haha!)

Saya tak kedekut. Xda hal la stakat nak bagi RM50 kat adik, blanja KFC ke… Duit tak bawa mati.


Sifat buruk:

Kalau org buat jahat pd saya, saya ingat sampai mati. Susah utk saya lupakan. Bleh katakan saya seorang pendendam. Tapi kalau org tu dtg minta maaf, anytime!

Saya tak ramai kawan. Sebab saya org yg sgt pendiam. Dan saya sgt memilih dalam berkawan. Sebab saya tak suka bersifat hipokrit. Saya hanya akan berkawan dengan org2 yang ikhlas sahaja.

Saya cepat marah a.k.a baran. Selalu saya menyesal bila dah terlanjur bercakap kasar. Maafkan sayer… terutama kepada mak dan abah.

Saya boros dan tak pandai mengurus wang. Hee… Pinjam soploh bleh? Dah sengkek nie…Huhu…


Harapan saya: Istana biru sudi lah berkawan dengan saya. Dikesempatan nie, saya nak kenalkan jugak kawan2 saya yang selalu menyokong saya dalam dunia blogging ni...

Musang Merah - Cik Musang Merah nie rajin tinggalkan komen...

Bro Geekz36 - Sebuah blog ict, software, trick komputer dan sebagainya.Lama betul beliau bercuti...

Kak Diana - Blog ibu2 dan gossip2 gitu...

Kak Liza - Salah satu blog yang matang dari segi gaya penulisan. Banyak cerita best kat sini...

Cik Ct Aja - Salah sorang blogger yang ramah dan rajin tinggalkan komen.


Jom terjah blog mereka, k. Kalau belum follow, follow terus. Tak payah pikir dua tiga kali. Hehe… Segmen berkenalan ni akan berakhir pada tengah malam ni, so sempat lagi nak join. Klik SINI untuk join, k.

27 orang menconteng:

thanks yer sebab join... sebenarnya dah habis dah time tu...kul 12 tengah malam semalam... :) tapi syarat itu boleh diubah sebab saya yang buat sendiri.. huhu..

nape kawan2 panggil burn??? sedangkan nama izuan.. hehheh...bab boros n tak pandai urus wang tu kita sama..:) huhuhu... keh2...

memang penilaian terbaik lebih bagus datang dari orang yang menilai... tapi kadang2 kita lebih kenal siapa kita.. kan???

macamna pon sangat2 menghargai penyertaan anda..:)

blog yang awak bagitau tu, kebanyakkan memang saya dah follow dan betul memang best..:)

wahh LM nak join boleh?kawan2 MB tu LM lum pernah kenal..nak kenal2 gak la

@PeRmAtA bIrU, la ye ke... tak perasan hari... huhu. kawan sy nak join jugak segmen ni. tgh berusaha keras buat entry. hehe

@Lydia Miza(Aidyl Azim), jom ramai2 berkenalan. nak join kena tanya tuan tanah istana biru. hehe

aah lahh menarik je nie ! :)

wah jarang tengok en burn join segmen2 camni...hi2, terharu gak sbb ada saye kikikiki...sy pon same bab nk maafkan org ssh sikit, tp skang tgh cuba taknak simpan prsn dendam ke tak puas hati kat org... jom la kita sama2 mgbah ape yg xelok k..

wah, kita mempunyai beberapa persamaan..hehe

hai burn... slm kenal kembali...=))

samalah kita part yg boros dan tak pandai urus wang tu... haihh...

jom2 berkenalan dengan kawan2 yang lain..:)

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmen-istana-biru-nak-berkenalan-da.html

Wan eh..? be frend k.

anyaway happy blogging..
nice to meet u..
already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

waaah entri yang menarik ,nk follow jgak lah,yg direkomenkan tu..on the way,

@ieda, cantik menarik tertarik kau mmg tembam.hehe

@Ct Aja, skali skala join apa salahnya. hehe

@Arpiiz, yg mana tu bro? hehe

@C!K NoRa, ye ke. huhu

@PeRmAtA bIrU, akan diterjah sedikit demi sedikit, lama2 jadi bukit. eh, apa yg duk merepek ni. hehe

@Zul Fattah, follow u too, bro...

@cikAyu, xda la menarik mana pun. huhu... folo anda juga!

salam ai..ana dtg nak melawat ..salam kenal dari blog istana biru..:))
selamat hari raya

http://raihanibtisam.blogspot.com/2011/08/segmenistana-biru-nak-berkenalan.html

Salam perkenalan daripada Kancil

:) terima kasih sebab follow kancil...kancil follow kamu kembali

wah...siap promote blog kawan2 lg...
bgus2..hehe
salam perkenalan :)

wah...
join segmen...
macam mimpi pulak rasa...
heheheh....

orang kata kalau pendendam
biasanya anak no 3..
ye ke??

@ana raisya, wslm. slmt hari raya? huhu

@Kancil 8349, sama2...

@Dalila Diela, skali skala... :l:

@diana, entah. sy anak no 2. hehe

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates