Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Dari kecik aku selalu dimanjakan oleh ibu bapa aku. Tapi mak dan abah aku x pernah cakap yang mereka sayangkan aku. Sebab tu, dalam hati aku, selalu tertanya2 perasaan mereka kepada aku... terutamanya mak, aku teringin sangat nak dengar dia cakap dia sayangkan aku... adakah mereka gembira punya anak macam aku??? Atau aku hanya menyusahan mereka.

Masa aku dibuang sekolah, aku tahu abah malu. Aku nak mintak maaf sangat2 pada dia. Tapi x terzahir... dari kecik, aku selalu dianggap pandai oleh orang di sekeliling aku. Tapi sekarang, aku xla pandai mana. Aku sebenarnya sedih sangat. Kenapa lah aku bodoh sanagt. Aku cuma dapat jadi cikgu je. Sedangkan cita2 aku untuk jadi arkitek. Peluang belajar aku dulu telah aku sia2kan.

Aku sayangkan mak dan abah sanagt2. Aku sayangkan adik aku, dan juga kakak aku. Aku x tau apa yang kakak aku benci sanagt pasal aku. Sebenarnya aku sayangkan dia. Cuma perangai dia yang aku benci. Dia selalu sakitkan hati aku. Entah dia sedar ataupun tidak.

Kadang2 aku rasa macam nak hidup seorang diri dalam dunia nie... xda sape syg aku, xda sape perlukan aku. Kalau aku xda pun, xape... xda sape akan bersedih atas kehilanagn aku. Aku rasa hidup aku sunyi, sepi... entah kenapa... hidup aku x sama seperti orng lain... yang selalu gembira dan takda masalah.

1 orang menconteng:

sbar la,kdg2 dlm kmarahan nya kte xsdar tselitnye prasaan syg owg i2 pd kta. .mak ayah mne yg xsygkn ank. sbagaimna mngalirnye titisan susu ibu dlm bdan kte, mcm2 la derasnye ksih syg ibu pd ank nye..

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto Saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates