Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!

Dialog Lucu
Dialog Lucu
Dialog Lucu
Dialog Lucu
Dialog Lucu
Dialog Lucu
Dialog Lucu
Dialog Lucu
Dialog Lucu
Dialog Lucu

20 orang menconteng:

Errmmm... ai tolong jawab kotak nuff kat sebelahtulah.. hehehe

http://bulatmata.blogspot.com/
BulatMata

ok , sumpah ni sgt lawak :) siyes ! hehehe . pandai wat dialog :)

BERBOHONGLAH KALAU AKU CAKAP AKU TAK TERGELAK.. HAHAHAHA...

memg lawak ..pandai wat dialog ..ehhe

alamak.. buaya dah datang nak sewa bilik la... takuttt

hahahhaa..lawak!!

hahhahaha, mane cari pic nieh...lawak2..

yang pertama dengan buaya paling takleh blah .

@Miss Nieyna, hehe... tq

@fairus, lauguhter is the best medicine!

@dela taufique, :l: :l: :l:

@Liza @ Adzriel AB, buaya ni baek la kak... siap bg salam tu.

@Hishyamuddin, :a: :a: :a:

@Ct Aja, hehe...

@Touya K II, :o: :o: :o:

gamba first taleh tahan! :D
salam syawal ^^

@najwa, slm syawal juga :l:

mmg lucu :0

@fiqah, :l::l::l:

ahaha. . setahu aku larr. .first tyme buaya bg slm mnta bilik sewa, slalu nya buaya merayu mnta mknan. . :i:

Catat Ulasan

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto Saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)
Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates