Bagi memudahkan anda melihat keseluruhan tajuk entry, sila tekan SITEMAP pada menu di atas.

Baca Cerita Yang Best - Klik, Jangan Tak Klik!


Assalamualaikum. Petang ni saya nak share satu software yang berguna untuk anda. Software tersebut ialah lockdir. Lockdir berfungsi untuk menyorokkan folder-folder atau file di dalam komputer anda. Mungkin ada data-data yang pribadi yang anda tidak mahu dilihat oleh orang lain. Sebagai contoh, gambar peribadi, asigment, dokumen2 penting dan sebagainya.

Caranya sangat mudah, iaitu copy Lockdir ke dalam folder yang anda ingin kunci.. Kemudian, double click pada Lockdir yang terdapat dalam folder penting anda tadi. Langkah seterusnya ialah masukkan password anda dan tekan "protect". Secara automatik semua data yangg terdapat dlm folder tersebut akan hilang. Untuk mengakses kembali folder anda yang telah dikunci, anda hanya perlu double click semula pada Lockdir yg terdapat dalam folder anda, masukkan password dan tekan unprocect. Mudah bukan???


Download Lockdir Di SINI



3 orang menconteng:

software yg berguna. ty for sharing

welcome geekz36

brader, software ni x kebal sgt la. aritu terhack, then blh tgk isi dlm folder tu.

Catat Komen

Kalau baik hati, komen lerr sikit... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


PENGUMUMAN
Saya ada membiak pelbagai jenis ikan laga hiasan. Sesiapa yang berminat untuk membeli, bolehlah menghubungi saya (012). Ikan daripada jenis baka yang baik (ekor D), hanya berharga RM10. Harga masih boleh dirunding bagi pembelian lebih dari 3 ekor. Ikan boleh dipos, self collect, atau dihantar bagi kawasan berdekatan (Ipoh, Kuala Kangsar & Taiping).Namun bergantung kepada stok, kerana saya tidak membiak ikan laga sepenuh masa.Terima kasih.



BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

OhTuhan... Ku bersyukur mempunyai blog ini. Sebagai tempat aku memperbanyak ilmu dan meluah apa tersirat di kalbu. Namun hanya pada Mu Tuhan sebenar-benarnya tempatku untuk mengadu. Kau jadikanlah blog ini, blog yang memberi manafaat kepada sesiapa yang membukanya. Sebagaimana nama blog ini sendiri, Kau realisasikanlah harapanku untuk melihat keindahan syurgaMu Tuhan.



Slmt Dtg Ke Blog SII

Assalamualaikum... Selamat datang ke blog peribadi Muhammad Izuan Bin Tahrim... Kunjungan anda ke blog saya amat saya alu-alukan... Diharap melalui blog, kita dapat menjalinkan hubungan silaturrahim dan menjadi sahabat... Wassalam...

Tentang Penulis SII

Foto saya
Dilahirkan dalam sebuah keluarga sederhana oleh ibu tersayang pada 8 hb Mac… Anak ke 2 dari 3 adik beradik…
Takkan tengok je? Klik yer :)

Arkib SII

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates